Предимства
РЕКЛАМНА СТРАНИЦА

С участието си в сайта zdravna-platforma.com получавате рекламна позиция в реномиран сайта, специализиран и насочен единствено към здравето на хората и по-специално към това, те да намерят най-добрия здравен специалист или здравно заведение за тях.
Сайта позволява да се представите освен чрез текстова информация, то и чрез галерия от снимки, списък с продукти и снимки, активна "Google maps" карта.
Това спомага и за Вашата оптимизация в Google търсачката и останалите популярни търсачки.
По този начин Вие помагате на сайта си да бъде намерен по-лесно и на челни позиции в различните търсачки.

БАНЕРНА РЕКЛАМА

Сайта zdravna-platforma.com позволява освен рекламен профил, да бъде добавено допълнително рекламно позициониране за Вас или Вашия продукт, чрез банерни реклами.
Можете да се възползвате от няколко типа банер:

- "Малък банер" - който се позиционира в дясно на началната страница и на всички останали страници и кликвайки върху този банер, той отвежда посетителя или към Вашия личен сайт или към информацията, която е качена за Вас в сайта zdravna-platforma.com.

- "Слайдер банер" - позиционира се най-отгоре на началната страница на сайта . Всеки посетител има възможност да види първо Вашата реклама, веднага щом влезе в сайта ни.

GOOGLE ADWORDS

Zdravna-platforma.com разполага с възможност за предоставяне на Google adwords реклама за най-важните и интересни за Вашите пациенти и клиенти думи.
По този начин ние предоставяме възможност за Вашата популяризация в Google търсачката и директно да излизате на първите 3 позиции при търсене по зададените от Вас ключови думи.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ОЩЕ СЕГА!