Хранителни добавки BSN

Марката BSN е на пазара на хранителните добавки от 2001 г. и бързо заема водещи позиции в областта, благодарение на високото качество на продуктите си и техните достъпни цени. Какво е характерно за бранда и кое прави стоките им качествени, ще се опитаме заедно да разберем.

 

Какво представлява марката BSN

Bio-Engineered Supplements and Nutrition (BSN) вече е доста разпознаваем бранд в средите на фитнес маниаците и бодибилдърите, защото от компанията изключително много акцентират върху качеството на продуктите си. За последните 5 години, корпорацията е спечелила повече от 35 награди, което е прецедент в историята на бранша. Също, тези добавки могат да бъдат срещнати в над 90 страни по целия свят, разпространявайки се чрез 40 000 различни търговци.

 

Успехът на производителя се дължи на постоянните иновации, които внедрява в производствените си процеси и големите инвестиции в изследователска дейност. По този начин, разработчикът подобрява старите си предложения и пуска на пазара нови.

 

Качество на продуктите

Още от самото си излизане на отрасловия пазара, компанията бързо спечелва сърцата на фитнес и бодибилдър феновете с изключително висококачествените си хранителни добавки. С характерния си червен цвят на шишетата, те са изключително разпознаваеми, дори и само с бегъл поглед към витрината на магазина. Тези добавки са любими дори на краля на културизма Рони Коулман. Тук е важно да отбележим, че решенията на BSN не са предназначени само за културистите и силовите спортисти.

 

Те обхващат много по-широк потребителски кръг, което помага на компанията да разшири клиентската си база и да задоволи повече нужди от конкурентите си. Ето как, благодарение на нестандартния си бизнес модел и акцента върху висококачествените суровини, компанията се превръща в любима на много активно спортуващи хора по света.

 

Също, успехът на фирмените добавки освен, че се дължи на тяхната уникалност и състав на протеините, BSN въвежда нови стандарти за качество в бранша, които постоянно са копирани от нейните конкуренти, но без същия успех. Това разбира се е неоспоримо конкурентно предимство на разработчика, позволяващо му да се задържи на най-горното стъпало на стълбата на успеха дълги години, превръщайки се във все по-атрактивен аналог на всички останали хранителни добавки.

 

Официален вносител Healthstore.bg

Ние, като наложен локален бранд на пазара на спортните храни и стараейки се да предлагаме само оригинални и качествени решения, сме официален вносител на хранителни добавки BSN. Така правим тяхната достъпност за българските потребители, осигурявайки им 100% от качеството на оригиналните фирмени предложения. Доверявайки ни се, също ще получите:

  • подробно продуктово описание на всеки от стоките в категорията;

  • лесни и бързи стъпки при онлайн пазаруването от нашия магазин;

  • възможност за безплатна консултация със специалист;

  • бърза доставка до всеки ъгъл на страната;

  • винаги гарантирано качество на отлични цени.

 

Очакваме Ви!