Медицински център за пластична хирургия - Д-р Николай Георгиев - София
За Нас
Доктор Николай Георгиев е пластичен хирург с богат опит и доказан професионализъм. Специализирал е при едни от най-добрите пластични хирурзи в САЩ, Швейцария, Испания, Русия, Италия, Бразилия и Турция. Практикува то 1995 година и се е наложил като един от най-добрите в страната. Доктор Николай Георгиев е член на Световната, Европейската и Българската асоциации по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Разполага със собствена клиника за пластична хирургия в град София, оборудвана с модерна апаратура. Освен съвременната техника, Доктор Николай Георгиев разполага и с висококвалифициран медицински екип от сестри и анестезиолози. С тяхна помощ извършва пластични и козметични процедури, като:
хирургия на лице - лифтинг, корекция на устни, аурикулопластика, ринопластика, блефаропластика, инжектиране на филъри, повдигане на вежди;
хирургия на гърди - уголемяване, намаляване, повдигане, реконструкция;
хирургия на тяло - абдоминопластика, корекция на белези, липосукция, лабиопластика, отстраняване на бенки.
Възстановяването след операциите се извършва в луксозна и уютна обстановка под непрекъснатите професионални грижи на персонала.
Услуги
Пластични операции на лице:

- лифтинг;
- ендоскопски лифтинг;
- корекция на устни;
- аурикулопластика;
- ринопластика (корекции на носа);
- блефаропластика (операция на клепачите);
- инжектиране на филъри;
- повдигане на вежди;
- процедури по подмладяване на лицето (ботокс).

Пластични операции на тяло:

- абдоминопластика (пластика на корема);
- корекция на белези;
- липосукция;
- удължаване на пенис;
- удебеляване на пенис;
- циркумцизио (обрязване);
- лабиопластика (пластика на срамни устни);
- хименопластика;
- отстраняване на бенки;
- липофилинг със собствена мастна тъкан;
- лазерна липодистрофия.

Уголемяване на гърди

Медицински център за пластична хирургия Д-р Николай Георгиев град София извършва уголемяване на гърди, чрез оперативното поставяне на импланти. Процедурата в общи линии е козметична и се извършва единствено в отговор на вашето желание за по-голям бюст или за възстановяване на неговия обем след значителна загуба на тегло или бременност.

Имплантите може да се използват и за реконструктивни цели - възстановяване на гърда след мастектомия например. Както при козметичната, така и при реконструктивната пластична хирургия, имплантите позволяват на жените да изберат по-пълни, естествени на вид гърди и по-хармонична фигура. Оперативното поставяне на импланти има за цел да повиши пълнотата и проекцията на гърдите, както и да подобри тяхната симетрия. Клинично позната като уголемяваща мамопластика, процедурата козметично се използва за:
уголемяване на естествено малки гърди, най-често предавани по наследство;
възстановяване на големината на гърдите след бременност, кърмене или загуба на тегло;
постигане на симетрия, когато разликата в размера и формата между двете гърди не е толкова драстична.
Резултатите от уголемяването на гърдите се забелязват веднага. Крайният ефект настъпва след няколко седмици, когато отокът спада и гърдата добива окончателната си форма. В продължение на година, белезите ще продължат да избледняват.

Виртуален тестер
Виртуален тестер от МЦПХ Д-р Николай Георгиев

Виртуален тестер от МЦПХ Д-р Николай Георгиев - МЦПХ доктор Николай Георгиев В интернет сайта на Медицински център за пластична хирургия Д-р Николай Георгиев ще намерите виртуален тестер, чрез който ще добиете реална представа за резултата след извършена пластична операция на гърдите. При стартиране на тестера ще Ви бъдат предложени варианти на форма и големина на гърди, които се нуждаят от различен вид операция. Изберете снимка на гърди с форма и големина, която е идентична или максимално близка до вашите. Кликнете върху снимката, която сте избрали и пред вас ще се появи страница със снимки на средностатистически резултат след операцията. На снимките е отбелязана само основната манипулация за постигане на съответния резултат. Специфичните за всеки конкретен случай решения се уточняват по време на консултация.
екип
д-р Николай Георгиев - пластичен хирург
Д-р Спартак Милев - пластичен хирург
д-р Росен Хлебаров - анестезиолог
Любка Михайлова - операционна сестра
Надежда Порашка - анестезиологична сестра
Маргарита Шивергева - анестезиологична сестра
Ефимия Георгиева - медицинска сестра
Мария Михова - медицинска сестра Консултант
доц.д-р Надежда Гаврилова - анестезиолог, реаниматор
Контакти
София,Княжево,
бул. Цар Борис III 315
Тел.: 02 957 11 08
Е-mail: [email protected]
Галерия
Уеб страница/и
http://www.plasticsurgery-bg.com